God in de supermarkt – Woudrichem

20 mei, van 19:45 tot 21:00

Het is herkenbaar. Je staat in de supermarkt en je vraagt je af: wat eten we vanavond?
De biologische boontjes uit Egypte of de ‘gewone’ boontjes uit Nederland? Een hamburger of een sojaburger? Wordt het de dure of de goedkope reep chocola?

supermarktHet is niet gemakkelijk als consument in de supermarkt. Er moeten keuzes gemaakt worden, en het is geen gemakkelijke afweging tussen lekker, goedkoop, gezond, milieuvriendelijk, diervriendelijk en eerlijk voor de producent.

De workshop “God in de supermarkt” verkent de keuzes die we maken, helpt argumenten te begrijpen en verbindt deze met een helder ethisch kader. De bijeenkomsten zijn actief, sociaal, informatief en gaan in een hoog tempo een serieuze maar niet te zware dialoog aan. We gebruiken veel materiaal uit actuele documentaires en websites.

Lees meer op www.godindesupermarkt.nl. over dit initiatief van Superwaar.
Of bekijk de agenda bij Superwaar op facebook.

Tijd:
19:45 tot 21:00