• Dit evenement is voorbij.

Inspiratiefestival Geloven in beweging

26 oktober 2018 tot 28 oktober 2018

Dit najaar vindt de tweede editie van het landelijk inspiratiefestival op Terschelling plaats. Met als ondertitel: ‘Geloven in beweging’.

De eilander kerken bieden gastvrijheid en heel (kerkelijk) Nederland is uitgenodigd om zich een weekend lang te laten verrassen met alle mogelijke vernieuwende de presentaties op  het gebied van zingeving en geloof.

Het programma is binnen en buiten: theater, meditatie, pelgrimage, muziek en vieringen. Deelnemers fietsen, wandelen van locatie naar locatie door de inspirerende natuur van het eiland. De bedoeling is om mensen vanuit het land, organisaties en plaatselijke gemeenten met elkaar in contact te laten komen, te verbinden en te bezielen.

Voor een uitgebreid programma, ook voor kinderen, en om tijdig aan te melden kan je naar:
www.inspiratiefestivalterschelling.nl.

Begin: