Inspiratiefestival

16 oktober tot 18 oktober

Dit najaar vindt de vierde editie van het landelijk inspiratiefestival op Terschelling plaats.

Ben je geīnteresseerd in geloof, betrokken bij een kerk of op zoek naar inspiratie? Dan mag je het landelijke Inspiratiefestival 2020 niet missen. Hier ontmoet je mensen die ook op zoek zijn, ervaringen willen delen of zich verder willen ontwikkelen. Het is een uniek festival op het mooie eiland Terschelling, dat in het teken staat van bezinnen, inspireren en ontmoeten. Samen op zoek gaan naar wat jou inspireert, verbindt en bezighoudt.

De eilander kerken bieden gastvrijheid en heel (kerkelijk) Nederland is uitgenodigd om zich een weekend lang te laten verrassen met alle mogelijke vernieuwende de presentaties op  het gebied van zingeving en geloof.

Het programma is binnen en buiten: theater, meditatie, pelgrimage, muziek en vieringen. Deelnemers fietsen, wandelen van locatie naar locatie door de inspirerende natuur van het eiland. De bedoeling is om mensen vanuit het land, organisaties en plaatselijke gemeenten met elkaar in contact te laten komen, te verbinden en te bezielen.

Voor een uitgebreid programma, ook voor kinderen, en om tijdig aan te melden kan je naar:

Begin:
Einde: