subscribe to the RSS Feed

Contact

U kunt op verschillende manieren contact met de redactie opnemen.

 

Vragen? Opmerkingen? Complimenten? Kritiek?
Wij horen graag van u.

Reacties

5 reacties op “Contact”
 1. Frank Boomers schreef:

  Ik zie op uw site dat u voorheen de film ‘Een nieuw verhaal voor de aarde’ beschikbaar had. Nu willen wij bij onze geloofsgemeenschap een leerhuis opzetten over het gedachtegoed van Thomas Berry en die film zou een heel mooie introductie zijn. Dit is geen commerciële activiteit maar een die wij als oecumenische gemeenschap gratis aanbieden aan onze leden en die van de protestante en (oud)katholieke kerken in Bergeijk. Zou u ons willen laten weten of we de beschikking over deze film kunnen krijgen/kopen?
  Bij voorbaat dank
  namens Geloofsgemeenschap De Hooge Berkt te Bergeijk

 2. Joost Kahmann schreef:

  Beste Frank, wij gaan op zoek.
  Wordt vervolgd …

 3. Joost Kahmann schreef:

  Beste Frank, ik stuur even een reactie per email.

 4. ward logtenberg schreef:

  Sinds afgelopen jaar ben ik begonnen met een tuin bij ‘mijn’kerk, Johannes Kerk in Leersum. Het idee begon met een brochure van Tini Brugge : van kerk met tuin tot hof van lof. Inmiddels heb ik al veel meer info gevonden over kerktuinen wat mij verder helpt.Zo ook jullie website Kerk en Milieu.
  In de brochure van Tini Bruggen wordt verwezen naar een artikel in het blad Kerk en Milieu uit 1995; Natuurgebiedjes rond de kerk. Auteurs Marco Roepers en Nanning Jan Honingh.Kunt u dit artikel terugvinden? Ik heb het geprobeerd maar geen resultaat.
  Bij voorbaat dank!

 5. Joost Kahmann schreef:

  Een mailtje van Tini Brugge is onderweg.

(reCAPTCHA is onze beveiliging tegen spam)