Spring naar inhoud

Pluk de stad

Een braamstruik, een appel- of notenboom, verse kruiden, er groeit allerhande eetbaars op de aarde. Je moet het wel weten te vinden. Pluk de stad is begonnen met het in kaart brengen van plukplekken. Biedt jullie kerktuin iets te eten dat je ook met anderen wilt delen?Pluk de stad is begonnen in Utrecht. Nu is er een handege website, geschikt om te gebruiken voor heel Nederland.

Wil je ook dat in jouw stad duizenden plukplekken in kaart gebracht worden en dat iedereen met Pluk de Stad aan de slag kan? Neem dan contact op met ons op en we helpen je graag verder.

We kunnen je helpen om contact te maken met de gemeente om bomeninformatie op te vragen, we kunnen ondersteunen in het importeren van bomeninformatie in de site. Ook kunnen we advies geven over hoe je de bewoners in jouw stad betrekt bij het in kaart brengen en eetbaar maken van de stad. Ook kunnen we met de Pluk de Stad stand "Pluk de Tafel" aanwezig zijn op jullie evenement.

Je mag natuurlijk ook altijd klein beginnen, door zelf opzoek te gaan naar plukplekken en recepten en die in te voeren op de site. Deze site is er voor jullie!

Neem voor meer informatie en mogelijkheden contact op met Elma Roelvink via

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *