Spring naar inhoud

Film ‘The Letter’

Laudato Si’ is de encycliek van paus Franciscus over de milieucrisis die hij in 2015 publiceerde. Als vervolg is onlangs de film 'The Letter' uitgebracht. De titel verwijst naar de encycliek.

Laudato Si’ is de encycliek van paus Franciscus over de milieucrisis die hij in 2015 publiceerde. Als vervolg is onlangs de film 'The Letter' uitgebracht. De titel verwijst naar de encycliek.
In deze film komen vier stemmen aan bod van groepen die niet of nauwelijks gehoord worden. Ze werden uitgenodigd voor een unieke dialoog met de paus.

Vier bewoners uit Senegal, de Amazone, India en Hawaï, reizen naar de paus in Rome en brengen daar perspectief en oplossingen van de armen, de inheemse bevolking, de jongeren en de biodiverse natuur. De documentaire volgt hun reis en de buitengewone ervaringen die in Rome plaatsvonden. Bekijk de krachtige persoonlijke verhalen naast de laatste informatie over de planetaire crisis en de tol die het eist van de natuur en de mensen.

Ondertiteling is mogelijk: onderaan het scherm kan je kiezen voor de ondertiteling in diverse talen. Klik eerst op 'ondertiteling' en nadien op het tandwieltje voor de taalkeuze. Klik op automatische vertaling, en kies Nederlands uit de talenlijst.

Bron van het bericht: ecokerk.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *