Spring naar inhoud

Inzamelingsactie Voedselbank Den Bosch

Zoals voorgaande jaren zal Stadsklooster San Damiano ook dit jaar tijdens de Adventstijd houdbare levensmiddelen inzamelen voor de mensen die afhankelijk zijn van de voedselbank.

StadskloosterZoals voorgaande jaren zal Stadsklooster San Damiano ook dit jaar tijdens de Adventstijd houdbare levensmiddelen inzamelen voor de mensen die afhankelijk zijn van de voedselbank. Net zoals ook de drie wijzen hun gaven aan het Kerstkind kwamen aanbieden. Zo kunnen we bijdragen om mensen die het minder goed hebben een feestelijke kerst te laten vieren.

De adventsactie
Vanaf zaterdag 26 november t/m zaterdag 24 december kunnen houdbare levensmiddelen (b.v. rijst, pasta, conserven, ontbijtproducten, koffie en thee) worden ingeleverd.
Daarnaast kunnen ook drogisterijartikelen (tandpasta, shampoo, bad- en doucheproducten) en was- en schoonmaakmiddelen heel goed gebruikt worden.
Ook kunt u uw kerstpakket inleveren, zodat dit ook gegeven kan worden aan mensen die van de voedselbank afhankelijk zijn.

Het inleveren kan op de volgende tijden:

  • Maandag t/m zaterdag van 9:30 – 16:30 uur bij de portier van het klooster, ingang links van de kerk gelegen, Van de Does de Willeboissingel 12, Den Bosch.
  • Op zondagen staat er in de kloosterkerk een fiets van stichting Loods.
    Mensen die naar de viering komen om 10:30 uur kunnen de goederen in de rode fietsbak doen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *