Spring naar inhoud

Evenementen agenda

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Blokkade A12 + supportdemo

11 maart

A12
Op zaterdag 11 maart om 12:00 uur blokkeren wij met duizenden mensen de A12 en roepen wij vanaf die plek massaal en demonstratief de overheid op om te stoppen met fossiele subsidies! De fossiele sector wordt nog altijd met een jaarlijkse €17,5 miljard subsidies en belastingvoordelen gespekt, middenin de klimaatcrisis. Dat is olie op het vuur!
Lees meer op extinctionrebellion.nl

Supporters demonstratie naast de A12
Sluit je dan aan bij de supporters van de demonstratie, niet OP de A12 maar er NAAST, boven aan weerszijden langs de tunnelbak (Prins Clauslaan, ter hoogte van het Ministerie van EZK en het tijdelijke Tweede-Kamergebouw).
De supporters motiveren rebellen vanaf de zijlijn en geven body aan demonstraties. Zij volgen de actie live, maar horen niet bij de arresteerbare groep. Ook zij zijn van groot belang, want hoe groter de groep, hoe beter.
Lees meer op extinctionrebellion.nl

Over ons
Christian Climate Action (CCA) is een gemeenschap van christenen die elkaar steunt bij geweldloze directe actie en openbare getuigenissen rondom de klimaat- en ecologische crisis. Een deel van de actieve betrokkenen is ook actief bij Extinction Rebellion (XR), een deel is dat niet. CCA NL is dan ook niet officieel onderdeel van XR NL, maar we sluiten wel regelmatig bij acties van hen aan.

Gegevens

Datum:
11 maart
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, ,

Locatie

A12 – Den Haag
Prins Clauslaan
Den Haag,
.

Wilt u uw evenement aanmelden voor deze agenda?
Maak dan gebruik van de ruimte onderaan de pagina Contact.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *