Spring naar inhoud

Evenementen agenda

ECEN vergadering ‘Challenges we are living in’

13 juni t/m 15 juni

Het ECEN Enabling-team nodigt alle ECEN-leden en vrienden uit voor de volgende ECEN-vergadering, die van 13-15 juni 2022 digitaal zal plaatsvinden onder de titel 'Uitdagingen waar we in leven'. De Assemblee biedt de ruimte voor een discussie over de belangrijkste uitdagingen op weg naar een duurzame toekomst, waaronder energiezekerheid, Europese Green Deal en klimaatkwetsbaarheid zoals onderstreept in het laatste IPCC-rapport, vanuit het perspectief van kerken.

De bijeenkomst zal tegelijkertijd een gelegenheid zijn voor het voorbereiden en formuleren van verwachtingen van kerken in Europa met betrekking tot milieu en schepping, zoals besproken in de WCC-vergadering in Karlsruhe, voor een discussie met jongeren over hun zorgen met betrekking tot milieu en klimaatverandering, en voor een discussie over de toekomst van ECEN.

De Assemblee begint op 13 juni met een openingssessie en gaat de komende twee dagen verder met 6 werksessies. Het gedetailleerde programma en de registratie voor het evenement zullen in de komende dagen beschikbaar zijn.
Reserveer tijd voor het evenement in uw agenda.

Meer informatie staat op ecen.org

Begin:
Einde: