Spring naar inhoud

Duurzame agenda

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Freedom Sunday

17 september 2023

Freedom Sunday is een uitnodiging aan uw kerk om zich te verdiepen in slavernij van dit moment. Uw kerk kan helpen een einde te maken aan geweld en slavernij en samen met IJM een eind maken aan dit onrecht. Deel met uw gemeente Gods verlangen om hoop en vrijheid te brengen aan hen die nu nog worden uitgebuit als slaaf: kinderen, vrouwen en mannen.

Freedom Sunday is ieder jaar op de derde zondag van september. Op deze dag vieren overal ter wereld kerken tegelijkertijd Freedom Sunday en bidden met elkaar voor iedereen die nu nog vastzit in slavernij. Deze datum is geen voorwaarde om een Freedom Sunday te kunnen organiseren in uw gemeente, u kunt een Freedom Sunday organiseren op een zondag die het beste uitkomt voor uw kerk.

Freedom Sunday ziet er in iedere kerk anders uit.
Sommige kerken stellen de volledige dienst in het teken van Gods hart voor gerechtigheid, het probleem van slavernij en het werk van IJM om hier een einde aan te maken. Anderen wijden een deel van de dienst hieraan, met specifieke gebedspunten, een preek of een deel van de dienst om over het werk van IJM te vertellen. Weer andere kerken behandelen het thema en materiaal van Freedom Sunday in bijbelstudiegroepen, het jeugdwerk of het kinderwerk. We helpen graag met het zoeken van een passende invulling voor uw kerk!

Lees meer op International Justice Mission

Gegevens

Datum:
17 september 2023
Evenement Categorie:

Locatie

Wereldwijd •
.

Wilt u uw evenement aanmelden voor deze agenda?
Maak dan gebruik van de ruimte onderaan de pagina Contact.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *