Spring naar inhoud

Duurzame agenda

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Klimaatkloosterdag

29 april 2023

De Klimaatkloosterdag is een dag voor iedereen die zich grote zorgen maakt over de schepping en verbondenheid voelt met de christelijke traditie en spiritualiteit.

We gaan op zoek naar de bron, naar de verwondering, naar nieuwe inspiratie om ons vol goede moed in te blijven zetten voor het leven op aarde dat zo de moeite waard is. De dag zal meebewegen met de getijdengebeden van de leefgemeenschap op Nieuw Sion. Daartussen is er ruimte voor bidden, bezinnen, uitrusten, herbronnen en hernieuwde inspiratie.

De dag wordt georganiseerd door Nieuw Sion met medewerking van mensen die actief zijn voor CCA en de Laudato Si alliantie. Kosten voor de dag zijn €75,- pp, inclusief lunch. We realiseren ons dat dit bedrag best een hoge drempel kan zijn. Mocht dat voor jou zo zijn, we willen wel graag dat je kunt komen! We hebben zicht op sponsoring, dus laat het ons weten via zodat we kunnen kijken wat er mogelijk is.

Ten slotte is er de mogelijkheid om te overnachten: kamperen (€14,55) of gastenverblijf (€69,-). Een mooie gelegenheid om elkaar uitgebreid te ontmoeten. Vanaf 14 maart kun je je op www.nieuwsion.nl aanmelden voor de klimaatkloosterdag en eventuele overnachting.

Gegevens

Datum:
29 april 2023
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

Nieuw Sion
Vulikerweg 6
7431 PJ   Diepenveen
.

Wilt u uw evenement aanmelden voor deze agenda?
Maak dan gebruik van de ruimte onderaan de pagina Contact.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *