Spring naar inhoud

Evenementen agenda

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Klimaatmars Rotterdam

19 juni, van 13:00 t/m 17:00

De klimaatcrisis is nu. Hitterecords sneuvelen keer op keer, met als gevolg diepgaande veranderingen voor al het leven op aarde. Toch kiest Kabinet Rutte IV wéér de kant van degenen die voor de klimaatcrisis verantwoordelijk zijn. Dit moet nu stoppen: zonder de oorzaken van de klimaatcrisis aan te pakken, blijven we namelijk niet onder 1,5 graad opwarming.

Op zondag 19 juni gaan we daarom massaal de straat op voor een Klimaatmars in Rotterdam. Gezamenlijk kunnen we de klimaatcrisis bestrijden en tegelijkertijd iedereen in Nederland en daarbuiten een waardig bestaan geven.

Haal posters op in je woonplaats of word zelf distributiepunt
De eerste 52 pakketten met posters, flyers en stickers zijn verstuurd! Dit betekent dat je bij jou in de buurt drukwerk van de Klimaatmars kunt ophalen en verspreiden. Kijk op klimaatmars.nl/doemee voor het overzicht van alle bestaande distributiepunten.
Is er nog geen ophaalpunt bij jou in de buurt? Meld je dan zelf aan via de zojuist genoemde link! We zoeken specifiek mensen uit Almere, Assen, Culemborg, Den Bosch, Doetinchem, Enschede, Gouda, Helmond, Lelystad en Tilburg, maar ook andere locaties zijn heel welkom.

De oplossingen ligger er, nu de actie nog.
Zie klimaatmars.nl

Gegevens

Datum:
19 juni
Tijd:
13:00 t/m 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

Binnenrotte
Binnenrotte
Rotterdam, 3011 HB

Wilt u uw evenement aanmelden voor deze agenda?
Maak dan gebruik van de ruimte onderaan de pagina Contact.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.