Spring naar inhoud

Duurzame agenda

Vegetarische retraite

De Huijberg Boomstraat 28, Huijbergen

Een totaal plantaardige week. Dankzij Anja Hermanus-Schröder van Cooking for Life hebben we een inspirerende topkok in huis die ons alle kneepjes van de veganistische keuken laat ontdekken. Dat gaan lees meer "Vegetarische retraite"

Bloemen voor Maria

De Huijberg Boomstraat 28, Huijbergen

Workshop en lezing Tini Brugge is een goede bekende op het gebied van bloemen, kloostertuinen, inspiratie en vormgeving. Zij zal zaterdagmiddag om 14:00 uur een workshop geven, waar we een lees meer "Bloemen voor Maria"

Startzondag

uw kerk, gemeente, ...

Startzondag is in de kerk een zondag waarop gemeenten ‘vieren’ dat het kerkelijk seizoen weer start. Wanneer startzondag gevierd worden, kiezen gemeenten zelf. Er is geen vaste datum voor startzondag. lees meer "Startzondag"

Autovrije dag

Deze dag is belangrijk onderdeel van de Europese Mobiliteitsweek. Veel Europese landen (en gemeenten) doen hier aan mee door aandacht te schenken • aan veiliger verkeer en • aan duurzame alternatieven lees meer "Autovrije dag"

Wereldvoedseldag

Wereldwijd •

World Food Day. Deze jaarlijks dag op 16 oktober is een initiatief van de FAO, de Food and Agricultural Organisation van de Verenigde Naties. Zij vraagt aandacht voor het feit lees meer "Wereldvoedseldag"

Golden Rule Day

In 2007 is door het Interfaith Peace-building Initiative 5 april uitgeroepen als de jaarlijkse “Golden Rule Day”. Deze leefregel is hier bekend als Gulden Regel in de variant 'Wat gij lees meer "Golden Rule Day"


Wilt u uw evenement aanmelden voor deze agenda?
Maak dan gebruik van de ruimte onderaan de pagina Contact.