Spring naar inhoud

Evenementen agenda

Scheppingsperiode

Wereldwijd •

Jaarlijkse periode voor oecumenische aandacht voor de schepping van 1 september - 4 oktober. De scheppingszondag is de eerste zondag van september. In de orthodoxe kerken begint op 1 september lees meer "Scheppingsperiode"

Vredesweek 2023

Nederland •

Ook dit jaar zullen honderden lokale activiteiten samenkomen in één nationale Vredesweek. Het thema van 2023: (On)Vrede, en nu? Democratie onder druk Meer informatie zoals inspirerende ideeën en het overzicht lees meer "Vredesweek 2023"

Laudato-Si’ wandeling

De Ontmoeting Kruisweg 1067a, Hoofddorp

Wandelen door de Bijbelse tuin, aan de hand van teksten uit de encycliek van Paus Franciscus: Laudato-Si’, teksten uit de Bijbel en teksten van Franciscus van Assisi. Daarnaast staan we stil bij de scheppingsbeelden die gemaakt zijn door de zusters van het Liobaklooster in Egmond en het beeld van Franciscus en de wolf gemaakt door Karel Gomes en Antoinette Otten

Jubileum Beweging van Barmhartigheid

Kloosterhotel ZIN Boxtelseweg 58, Vught

Van harte nodigen we je uit voor de opening van het jubileumjaar op Zondag 8 oktober 2023: 25 jaar Beweging van Barmhartigheid! Dat vieren we met inspirerende bijeenkomsten en mooie ontmoetingen.

GroenGelovig 2023

De Basiliek Wiltonstraat 56, Veenendaal

Samen in beweging voor Gods Schepping, dat is het doel van de bijeenkomsten van GroenGelovig. Laat je inspireren door prikkelende speeches, ontdek de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid lees meer "GroenGelovig 2023"


Wilt u uw evenement aanmelden voor deze agenda?
Maak dan gebruik van de ruimte onderaan de pagina Contact.