Spring naar inhoud

Evenementen agenda

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Onszelf helen – de wereld helen

11 augustus 2021 t/m 15 augustus 2021

Door de klimaat- en coronacrisis - en de daarmee samenhangende problemen - is het duidelijk geworden dat we nieuwe wegen moeten vinden om een leefbare toekomst te creëren voor onszelf, onze kinderen, onze samenleving en onze planeet Aarde.

De beoefening van mindfulness stelt ons in staat individuele en collectieve manieren van heling te vinden: Wanneer we terugkeren naar het eiland in onszelf en diep inzicht in ons ontmoeten, kunnen we onze innerlijke vrijheid aanraken. Op die manier kunnen wij de huidige uitdagingen met een kalme en vredige geest tegemoet treden en manieren vinden om ons op een ethisch verantwoorde manier in te zetten voor onze persoonlijke en maatschappelijke heling.

We gaan er momenteel vanuit, dat we de deuren voor deze retraite kunnen openen en dat we voor Nederland en België weer bereikbaar zijn. Uiterlijk medio juli hakken we de knoop door en zullen we eventuele voorwaarden bekendmaken.
De retraite is in het Engels en het Nederlands.

Via een nieuwe groene website 'CarpoolOrganiser' kunnen chauffeurs zich aanmelden om iemand mee te nemen naar de retraite. Mensen die graag mee willen rijden kunnen van een aanbod gebruik maken door het aan te klikken.

Deze retraite vindt bij voldoende aanmeldingen (minimaal 20) ook online plaats.

Kijk verder op https://sites.google.com/view/zomerretraite/startseite
En/of op www.eiab.eu.

Gegevens

Begin:
11 augustus 2021
Einde:
15 augustus 2021
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

European Institute of Applied Buddhism
Schaumburgweg 3
Waldbröl, 51545 Duitsland
+ Google Maps

Wilt u uw evenement aanmelden voor deze agenda?
Maak dan gebruik van de ruimte onderaan de pagina Contact.