Workshop 3 – Veerkrachtige Kerk

9 november, van 20:00 tot 21:30

Durven dromen – De kerk als kiem van Gods nieuwe wereld

Deze tijd laat ons zien dat er in korte tijd veel kan veranderen: in negatieve zin, maar er zijn ook hoopvolle veranderingen. God werkt aan een nieuwe wereld en wij mogen meewerken in zijn plan. Zien we al kiemblaadjes van die nieuwe wereld en hoe veerkrachtig is onze hoop?

Samen ontdekken we in deze workshop op welke manier jij kan bijdragen aan een duurzame samenleving, samen met jouw kerk in je eigen omgeving.

We organiseren gratis online workshops waar je onder leiding van ervaren trainers aan de slag gaat met een van de thema’s.
Voorafgaand aan de workshops delen we via e-mail inspirerende podcasts, artikelen en interviews met je. Leer van kerken wereldwijd over het omgaan met crises en luister naar de lessen en ervaringen van voorgangers en predikanten in Nederland.
Ook kun je één van onze gastsprekers uitnodigen over het onderwerp Veerkrachtige Kerk om al je gemeenteleden geïnspireerd een nieuwe week in te laten gaan.

Kijk verder op tear.nl/veerkrachtigekerk.

Tijd:
20:00 tot 21:30