• Dit evenement is voorbij.

Workshop 2 – Veerkrachtige Kerk

19 oktober, van 20:00 tot 21:30

Duurzaam Denken en Doen in de Kerk

Wat betekent dan het woord ‘duurzaam’ in kerk zijn?
Welke relatie hebben zorgen voor elkaar en zorgen voor de schepping?
En hoe stimuleer je je eigen gemeente om duurzaamheid meer te laten zijn dan zonnepanelen op het dak?

Samen ontdekken we in deze workshop op welke manier jij kan bijdragen aan een duurzame samenleving, samen met jouw kerk in je eigen omgeving.

We organiseren gratis online workshops waar je onder leiding van ervaren trainers aan de slag gaat met een van de thema’s.
Voorafgaand aan de workshops delen we via e-mail inspirerende podcasts, artikelen en interviews met je. Leer van kerken wereldwijd over het omgaan met crises en luister naar de lessen en ervaringen van voorgangers en predikanten in Nederland.
Ook kun je één van onze gastsprekers uitnodigen over het onderwerp Veerkrachtige Kerk om al je gemeenteleden geïnspireerd een nieuwe week in te laten gaan.

Kijk verder op tear.nl/veerkrachtigekerk.

Tijd:
20:00 tot 21:30