Spring naar inhoud

6 gedachten over “Contact

 1. Koert H.Hofstra

  Als je aan mensen vraagt wat ze doen voor het klimaat, dan zeggen ze dingen als: Ik heb overal LED lampen ingedraaid of, Ik heb mijn huis zo veel mogelijk geïsoleerd of, Ik heb zonnepanelen laten installeren. Maar hebben ze dat werkelijk gedaan voor het klimaat? Als ze het geïnvesteerde geld niet binnen een redelijke termijn kunnen terugverdienen, dan doen ze het niet. Ze doen het dus niet voor het klimaat, maar voor zichzelf.
  De overstromingen in Limburg, België en Duitsland, zijn het gevolg van de opwarming van de aarde. Waarom wordt er niet net zo veel aandacht besteed aan het terugdringen van de CO2 als er nu aandacht is voor corona. Bieden zijn een wereldwijde crisis.

 2. Joost Kahmann

  Beste Koert,
  Wat u waarneemt komt inderdaad voor. Gelukkig zijn er ook steeds meer mensen die de daad bij hun duurzame woorden voegen. Die biologische moestuintjes maken, de fiets pakken in plaats van de auto, hun spullen delen en die hun kerk vergroenen.
  Heeft u zelf nog ervaringen die u via deze website wilt verspreiden?

 3. M Jansen

  Waar blijft invloed nemen op openbaar bestuur en bedrijfsleven?! Hoe rijmt de C in CDA met zorg voor biodiversiteit en klimaat? Zelf afval scheiden is prachtig, maar daarmee gaan we de rampen niet afwenden. De wetenschap is het er al over eens dat 1,5% opwarming al onvermijdelijk is. De wal heeft het schip nog niet gekeerd, maar ieder voor zich moet nu echt kijken waar het invloed kan nemen. En dat laatste is veel meer dan men zich wellicht realiseert. Daar kan kerkenmilieu.nl een rol in spelen. Dank, namens uw eigen gezondheid, de natuur en volgende generaties...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *