Spring naar inhoud

De redactie

De redactie

HansMeekHans Meek (*1949) is bioloog en was als neurobioloog werkzaam in Amsterdam en Nijmegen. Hij is actief lid van de PKN, momenteel in zijn huidige woonplaats Wijchen.
In de afgelopen 10 jaar heeft hij zich als vrijwilliger in toenemende mate verdiept in ecologie en duurzaamheid,
als participant van de overleggroep Ecoduso, later overgegaan in het platform DSE (voor een Duurzame en Solidaire Eeconomie);
als bestuurslid met portefeuille duurzaamheid van De Linker Wang, platform voor geloof en politiek verbonden aan Groen Links;
en als projectlid van de werkgroep Kerk en Milieu van de Raad van Kerken.
Momenteel is Hans lid van de webredactie Kerk en Milieu en secretaris van de Werkgroep Voetafdruk Nederland. Hij is tevens actief als koor- en solozanger en als koordirigent (o.a. www.uitvaartensemblenijmegen.nl).

MarjoleinTiemensMarjolein Tiemens-Hulscher (*1964) is als plantenveredelaar afgestudeerd in Wageningen, waarna ze als onderzoeker in de plantenveredeling actief is geweest. Bij haar laatste werkgever, het Louis Bolk Instituut, was dit gericht op de biologische landbouw.
In juli 2013 is zij gestart met een eigen bedrijfje GroenGeloven en biedt ze cursussen, workshops en lezingen aan op het gebied van geloof en duurzaamheid, waarbij de biologie als verbindende schakel een grote rol speelt.
In de katholieke parochie St. Maarten, geloofsgemeenschap Driebergen, is ze actief als lekenvoorganger en koorlid en betrokken bij de gezinsvieringen.
Wandelen, fietsen, hardlopen en werken in de eco-tuin van de kinderboerderij houden haar verbonden met haar belangrijke inspiratiebron, de natuur.

Joost KahmannJoost Kahmann (*1953) verdiepte zich tijdens zijn studie sociologie onder meer in de betekenis van de media voor de samenleving. Via praktische scholing in fotografie, film en video kwam hij te werken bij de School voor Journalistiek in Utrecht als vormgever van communicatie.
In 1996 maakte hij de logische stap naar internet en het gebruik van de nieuwe digitale media: webdesign en webmanagement.
Nu, gepensioneerd, heeft hij nog wat websites onder zijn hoede.
Deze website, www.kerkenmilieu.nl, is er een van.

Vragen of opmerkingen? 
Neem contact met ons op....

...